Reparation af stråtag

Tækkemand Henning Holst udfører tækning af nyt stråtag og reparationer af stråtag i hele Vestjylland. Henning og hans professionelle medarbejdere sikrer dig kvalitetsarbejde med det bedste fra tækketraditionerne i Danmark.

Vi klarer alle former for reparationer af stråtag fx:

  • Mårhuller
  • Udskiftning/reparation af mønninger
  • Stormskader

Vi håndterer store såvel som små reparationer, hvor fokus altid er vores kunders ønsker og behov. Vi er kendetegnet ved kvalitet, grundighed og flexibilitet, og det bestræber vi os altid på at leve op til.

Du kan vælge mellem forskellige naturmaterialer til mønningen, men oftest benytter vi lyng, havrehalm, frøgræshalm eller tang. Engang var mønningen egnsbestemt, da man rent praktisk brugte de forhåndenværende midler såsom lyng på heden eller tang ved havet.
I dag er det en smagssag hvilken type mønning man ønsker, og om den skal være med eller uden kragetræer.

Alge- og mosdannelser på stråtaget er med til at nedsætte levetiden på stråtaget, hvilket er et udbredt problem, hvis dit hus fx. ligger tæt ved skov.
Vil du have mange års glæde af dit stråtag, er det en god idé at få fjernet mosset, da det bevirker, at fugten fastholdes i taget, og at det dermed ikke tørrer ud. Mosset blokerer for luftgennemstrømningen mellem rørene, og der vil derfor danne sig fugt. Mos, alger og bakterier vil således ødelægge rørene. Fugten vil over en periode gå dybere ind i stråtaget og der kan opstå fordybninger og render i taget. Fjernelse af mosset kan fx. gøres i forbindelse med lægning af ny mønning. På den måde får du stor glæde af dit stråtag i lang tid.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller kontakt os for rådgivning i forbindelse med reparation eller andet i forhold til dit nuværende eller kommende stråtag.

Er du usikker?

Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe dig til det rette valg af stråtækt tag

Kontakt os
Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Tækkemand Henning Holst.

Telefon: 75 29 84 65
Mobil: 23 71 75 06
E-mail: info@henningholst.dk

Henning Holst i Varde, Syddanmark, DK på Houzz
Find os

Du kan finde Tækkemand Henning Holst på:

Tækkemand Henning Holst
Toldervej 21
6857 Blåvand

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation